Upcoming

Classes

 
Dance Master Classes Pietarissa
Easter_dance.jpg

F.I.S.B.S. ja Diaghilev-taidekeskus järjestää Kansainvälisen mestarikurssin Pietarissa Pääsiäisenä 2-5.4.2021. Kurssilla keskitytään klassisen baletin, karakteeri- ja nykytanssin treenaamiseen. Opettajina Mariinski- ja Mikhailovski Teatterin, sekä Vaganova Balettiakatemian ja Kannon Dance Tanssitalon opettajat. Samalla matkalla mahdollisuus mielenkiintoiseen kulttuuriantiin balettinäytös Mikhailovsky- tai Mariinsky teatterissa, kaupunki kierros ja käynti Vaganova Baletin Akateemiassasekä seuraamme aterialla venäläistä folk-showta. Toivotamme kaikki 11-15+ vuotiaat tanssin harrastajat ja 15-25+ vuotiaat harrastajat ja ammattilaiset sekä 18-60+ vuotiaat tanssijat ja opettajat kaikkialta maailmasta tervetulleiksi. Myös vanhemmat, ystävät ja sukulaiset ovat tervetulleita nauttimaan matkan kulttuuri annista.

Register Now
 
Dance at Summer

The Finland International Summer Ballet School would like to welcome all young dance students aged 11-15+ and young professionals aged 15-25+ years from all over the world to participate in the intensive dance training in Finland from June 29st to July 11th. It will take place in Helsinki.

The teachers will share their knowledge with the young dancers to help them improve the artistic, technical skills and their musicality.

Afisha_Itogo_edited_edited.jpg